1000 – рівно стільки замовлень сьогодні-завтра матимемо в інтернет-крамничці Дому Химер. Вітаємо нашу першу «тисячу» й оголошуємо РОЗІГРАШ: подарунок тому, хто волею щасливого випадку ось-ось розпочне наступну!

1001 – якщо саме ці чотири цифри є номером вашого замовлення у видавничій крамничці… Химерно! Ви перемогли!* Вам у подарунок – ще одна книга – будь-яка з наявних – на ваш вибір.

Крім того, до 31.01.2021 на сайті знижки + «Химеросховище» у подарунок кожному замовнику. Ну, а якомусь одному – 1001-му – невдовзі пощастить отримати аж дві подарункові книги (незалежно від обсягу замовлення). Втім, якщо замовлення від 555 грн., то вам належить ще й безкоштовна доставка як додатковий бонус.  

Єдине – ми не скажемо нікому, скільки кроків щойно зосталося до 1001-го** Можливо, ще декілька годин чи днів варто зачекати… А може, 1001 уже зараз – наступне в черзі… Та, звісно ж, неодмінно повідомимо про появу переможця й обрану ним книжку на загал, щойно з сайту надійде підтвердження № 1001.

А котру з наших книг обрали б ви, якби перемогли у розіграші? Пишіть свої версії в коментарях до цього допису на видавничих сторінках у соцмережах!

 

* Участь у розіграші беруть лише сплачені замовлення, зроблені на сайті видавництва «Дім Химер». Якщо під час проведення оплати на сторінці платіжного сервісу LiqPay стався технічний збій, одразу пишіть на видавничу пошту: chimeraspublisher@gmail.com

** Порядкові номери замовлень на сайті автоматично генерує програма.