Ламаєте голову, що ж подарувати людині, котра «має все»? Треба привітати зі святами друзів з інших міст, проте немає змоги побачитися у «карантинний» період? Надумали зробити сюрприз коханій людині, але не знаєте, як усе організувати?

Майже кожен бренд наразі пропонує фірмову лінійку подарункових сертифікатів. А як щодо іменних сертифікатів в електронному форматі з химерним оформленням та нестандартними номіналами 666, 777, 999?

+ + +

Зустрічайте – нарешті подарункові сертифікати і в Домі Химер! Ексклюзивний та універсальний подарунок, що потішить усіх без винятку: Ваші друзі та рідні будуть приємно вражені, отримавши електронного листа зі спеціальною іменною карткою. Адже Ви даруєте не просто книги чи сувеніри. Ви даруєте можливість обирати їх на власний смак.   

+ + +

Як і анонсувалося, з нагоди виходу новинки видавничі коти влаштовують рандомний РОЗІГРАШ електронного сертифікату номіналом 999 грн. серед усіх замовників видавничого сайту протягом акційного періоду 01.12.2021 – 03.01.2022 (участь в розіграші автоматична, за номерами замовлень, незалежно від суми й кількості придбаних книг):

Раді вітати нашого переможця – ним виявився пан Валентин Чердклі, що 24 грудня 2021 року зробив у Домі Химер замовлення № 2629. Виписуємо іменний подарунковий сертифікат на 999 грн. та відправляємо найпершому власнику електронною поштою у місто Київ!

+ + +

Роздивитися ВСІ подарункові сертифікати та обрати СВІЙ можна у нашому новому Відділі електронного контенту: