Це ось книги, які ми готували до Арсу, доки не трапився карантин. Деякі з них ми все ж пустили у справу, інші відтермінували, але про все по порядку.

#УсіЇхніДемони відкрили химерний сезон 2020 з ноги: книга отримала безліч схвальних відгуків і продовжує розлітатися. Це гостросоціальний детектив, і ми вдячні Polina Kulakova за ось вже другу книгу, довірену нашим лапкам. Усі їхні демони — це про те, з чим стикається безліч людей, книга важка, але дуже важлива (і не без кривавої складової).

#ТенетаВійни вийшли в розпал карантину, і ми постійно переживали — а ну як зачинять друкарню чи припинить діяти пошта? Втім, труднощі спіткали додрук першої частини — Аркану вовків, над яким ми все одно невпинно працюємо. Співпраця з Павло Дерев'янко не обходиться без сюрпризів, і порівняно з першою частиною, Тенета глибші та епічніші, тож запрошуємо переглядати буктрейлер і мандрувати на наш сайт (замовляючи Тенета там, ви отримуєте фанатську листівоньку).

#КнигаВигаданихНеістот — дебют для Кш Федорович та третя книга для Євгена Ліра (не рахуючи численних перекладів та збірок). Одне з наших найскладніших видань, а також перше ілюстроване та наразі з найбільшим накладом. Передзамовлення на Неістот було відкрите вже у повний локдаун, проте понад сотню читачів повірили у книгу.
Плануємо отримати її з друкарні на тому тижні, щоби познайомити вас із дійсно химерною книгою!

Влад Сорд урочисто обіцяв доробити #Безодня-Альґіз до Арсеналу (і ось до чого це призвело). Тим не менш Безодня в роботі, і обкладинка її максимально іронічна, як і зміст. Друга Безодня ширшає, глибшає, виливається з шахти нафтовою темінню та оповідає про життя на війні і після неї.
Хто вже занурювався у Безодню, додаткової реклями не потребує, а тому ми всі нетерпляче чекаємо.

До останнього ми сподівалися, що збірка за висновками нашого масштабного конкурсу #АнтисоціальнаМережа все ж вийде під Арс, проте життя провело коригування видавничого вогню. Наразі можемо стверджувати, що це буде найвгодованіша з наших книг!

Тепер ми нагадуємо, що в онлайн-книгарнях є знижки до Дня працівників видавництв та книгорозповсюдників (боги неймінгу прост).

Знижки на електронки тут

Знижки на паперові книги тут

Це був #МійВіртуальнийКнижковийАрсенал, залишайтесь на химерній хвилі до третіх півнів (і потім теж)