Chrysalis Award 2021 від України отримує Влад Сорд! Оголошено результати 43 Єврокону (European Science Fiction Society). Цьогоріч серед нагороджених — троє українців.

Лавреати 2021 ESFS Award в Україні

  • Кращий художник — Ігор Баранько
  • Кращий перекладач — Сергій Легеза
  • Chrysalis Award 2021 — Влад Сорд за дебютну збірку військового горору «Безодня» та художнє оформлення книг видавництва.

Вітаємо переможців та дякуємо Сергію Пальцуну та Борису Сидюку за представлення українських претендентів!

Безодня, Влад Сорд

«Безодня» — збірка оповідань, прожитих за чотири роки, привезених з війни та переосмислених у горорному та фантастичному аспекті. Тут реальні події, локації та діалоги, проте містична складова додає багатовимірності та метафізичних сенсів.

Тут немає героїзації «своїх» чи демонізації «чужих», це просто війна, котра випала на долю нашому поколінню. А війна не добирає слів та не шкодує куль, війна триває, як і кожна з цих історій, що, проростаючи з реальності, набувають химерних метафізичних сенсів у подобі Чорного Бога й первісного жаху, який завжди чатує на нас поза межами часу й простору.Читайте цю збірку і нізащо не дивіться у вічі Чорному Богу Безодні під Бутівкою. На осінь 2021 до Форуму видавців готується до видання друга частина.

Замовити Безодню на сайті видавництва Дім Химер

Переглянути буктрейлер до збірки Безодня Влада Сорда: