У якийсь момент ми подумали, що дещицю нечесно, коли ми знаємо про книгу все, а читачі — майже нічого аж до моменту замовлення. Тоді ми задумались — а раптом ми теж чогось не знаємо? І тому попросили авторів наших новинок розповісти про їхні книги щось бонусне, неочікуване і зацікавлююче: «система натяків і прозрінь». Сьогодні маємо трошки цікавинок від Павла Дерев'янка, тож читайте, діліться і оце все.

Видавничі коти


○ Жанр цієї книги - фентезі. Дії відбувається в альтернативній історичній реальності, де люди можуть перетворюваться на вовків (та інших створінь), і коли вам не до смаку анахронізми - то не варто читати цю книгу, бо їх там вистачає. Втім, якщо ґрунтовне знання історії не перекреслює вашого сприйняття навколоісторичної фантазії, тоді читайте сміливо.

#АрканВовків вів історію від лиця одного персонажа, а Тенета у кожному розділі містять по чотири частини, що розповідають про героїв у такому порядку: Пилип "Варган" Олефір, Гнат "Еней" Бойко, Ярема "Малюк" Яровий та вже добре знайомий Северин "Щезник" Чорнововк. Їхні історії, спочатку нічим не пов'язані, крім старої дружби, скручуються у тугий вузол наприкінці книги. Хто чекає щасливого фіналу - не варто.

Цього разу географія роману сягне за кордони Українського гетьманату. Ви трохи дізнаєтесь про скандинавські землі (та війну Двоморського Союзу проти Північного Альянсу) і Об'єднане князівство, а також їхніх обернених. Так, у цьому світі сіроманці - не єдині перевертні. Втім, повною мірою тема Потойбіччя та кривавих угод розкриється у третій книзі.

○ Под яку музику варто читати книгу? Скажімо, "Істина" Nokturnal Mortum, "Rujnuj" Dzivia та "The Heretics" Rotting Christ. Якщо ви не фанат важкої музику, то з цього переліку спробуйте хіба що Дзівію.

До речі, гурт Nokturnal Mortum знову дозволив скористатися їхньою піснею для саундтреку до буктрейлеру "Тенет" - і він має бути в рази крутіший за той, що був до "Аркану". Вже незабаром!

○ І одразу випереджаючи питання "коли третя?!" - не можу сказати на даний момент! Зусісил намагатимусь встигнути на наступний рік. Чесне літописне.


Тенета війни вже у крамничці

Новий Аркан ось-ось під'їде з друкарні :3 

Запрошуємо якчастіше приходити на наше затишне горище-сайт, дряпати диван, гризти книжки і читати новинки! 

Щиро химерні, видавничі коти