Ми надзвичайно вдячні читачам, адже щодня отримуємо звідусіль щирі відгуки на наші химерні книги. Тож зустрічайте нову підрубрику на сайті видавництва: тематичні добірки з уривками книжкових відгуків, оглядів та рецензій, ілюстровані обраним читацьким фото. Починаємо з настроєво зимової «Крижаної каруселі» Олега Полякова:

 

***

…У «Крижаній каруселі» багато холоду й тепла, споглядання і невідпускаючої скрізної дії, що вона просто придумана для застуджених вдома або загнаних в німий тупик. Туди хочеться вискочити зі своєї реальності… І хоч це книжка про кохання головної героїні, але її органами чуття обмацано і притулено до себе так багато всього живого і неживого, мікро і макро, що десь в глибині теплиться підозра: а чи не закохана вона, бува, у весь світ довкола? 

Мирослав Герасимович (з рецензії на сайті «Буквоїд»)

 

***

…«Крижана карусель» закрутила, зачарувала, як і годиться справжній каруселі: адреналін зашкалював, дух перехоплювало! З одного боку, це справжнісінький трилер. І Христя-Хризантема (яке чудове порівняння, правда ж?) видається мені гідною величезної поваги, бо не кожен чоловік зможе пройти такі пекельні випробування, які випали на долю цієї тендітної дівчини.

Юлія Дмитришин (з відгуку на сайті «Якабу»)

 

***

…Хочете дізнатися, як розгорталася б історія Родіона Раскольнікова, живи він у часи Майдану? Просто прочитайте «Крижану карусель», і її життєвий простір кидатиме вас то в жар, то в холод. Уже третю книгу поспіль Олег Поляков змушує нас замислитися над сенсом життя, над тим, чим насправді є ми, наша країна.

Віталій Квітка (інформаційний портал «Сьогодні»)

 

***

…Книга неймовірно легка та захоплива! Чомусь манера написання та сама історія нагадала мені мою улюблену Люко Дашвар на початку її писемництва... Прошу не лякатися анотації, бо читаючи її, не розумієш чого чекати від книги. Чи то розповіді про Майдан та Революцію Гідності. Чи то незрозумілої казочки про людей-хризантем та Христину-Хризантему. Насправді все досить чітко, зрозуміло і, звісно ж, трохи химерно!

(Анна Токар, Інстаграм)

 

***

…Ця книга однозначно має бути прочитана кожним шанувальником України як держави. Чи химерна вона? Так, однозначно. Але тут незвичайна химерність – химерність людських душ, людських вчинків. Саме вона оточує нас. Це та химерність, що рухає нас – Крижана карусель, яка для кожного своя… І ось, коли я вже писав відгук, то знайшов. Так, я знайшов музику, що підкреслить цей твір, і я точно рекомендую її вам – Plateau Sigma «The True Shape of Eskatos»

(Андрій Пугач, Фейсбук)

 

Обране читацьке фото: Анна Токар, Інстаграм:

 

ЗАМОВИТИ КНИГУ